top of page

Ons aanbod.

Samen met onze klant denken we graag na over nieuwe ideeën en creaties. Naast een paar instapmodellen, zijn we verheugd om de unieke ontwerpen van onze klanten te produceren via een Private Label. Onze nieuwe en ultramoderne computergestuurde CNC-machine geeft ons enorm veel extra mogelijkheden voor het creëren van op maat gemaakte interieur objecten. Dat wil zeggen, een mooiere afwerking en betere kwaliteit wat leidt tot tevreden klanten.

Missie

Onze drijfveer is om unieke tijdloze stukken te creëren die de nadruk leggen op kwaliteit en authenticiteit. Het duurzame stucwerk zorgt voor een warme look, de zichtbare textuur benadrukt dan weer de schoonheid van imperfectie. Door gebruik te maken van zachte kleuren en natuurlijke materialen maken we elegante meubels die uitblinken in minimalisme, maar groots zijn in uitstraling.

18d3a3f8-da64-4db8-a3fa-1c57dbc83531.JPG
18d3a3f8-da64-4db8-a3fa-1c57dbc83531.JPG

Leveringstermijnen en Transport

Bij Atelier Penha zijn we ons er zeer erg van bewust dat lange levertermijnen de klant vaak afschrikken en ze liever geen 12 weken wachten op hun tafels of andere interieur objecten. Wij wachten tenslotte ook niet graag 12 weken op onze bestellingen. Daarom doen wij er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk af te werken. 4-5 weken, dat is onze streefdoel. Wat transport betreft is er een mogelijkheid om tafels te leveren naar een verzameldepot binnen een bepaalde straal van ons Atelier. Indien ander nodig, helpen wij graag naar het zoeken van de juiste transportopties.   

Outdoor meubelen

Voor buitentafels werken wij met Okoume. Een watervaste multiplex, speciaal geproduceerd voor buiten, en daardoor duurzaam in vochtige omstandigheden.De plaat is exterieur verlijmd (WBP: Water Boiled Proof).  Dit zijn platen van de hoogste kwaliteit op de markt. Daarbovenop zijn ook de afwerkingsproducten waar we met werken waterbestendig.

bottom of page